Søk etter Verdens beste ga 36 tilslag

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Mens vi venter på Guide Michelin

Mens vi venter på Guide Michelin

Magasinet 09.03.2014

…La Closerie des Lilas - brasseriet ikke raseriet verd.

Scoring

Scoring

Magasinet 24.07.2016

Scoring i eget mål

1.-Reispigen

1.-Reispigen

Magasinet 25.05.2016

…Førstereis for en merittert bartender i København

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Savillas

Savillas

Magasinet 18.07.2017

Brunch på Jylland

Era Ora

Era Ora

Magasinet 24.10.2017

…kåret til verden

Gout de France 2018 - Cru

Gout de France 2018 - Cru

Magasinet 18.03.2018

21. Mars nærmer seg

Gout de France 2018

Gout de France 2018

Magasinet 13.03.2018

3000 menyer på fem kontintent

Nordstjerne

Nordstjerne

Magasinet 07.03.2018

Nynordisk according to Michelin

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

Magasinet 25.01.2017

Du vant sølv!

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

Hvorfor armagnac, når det finnes så mye cognac?

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…Jeg må innrømme, at dette er en bok jeg kommer til å bruke mye. Det finnes naturligvis mange kokebøker som tar for seg vår trauste hverdagsmat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal,…

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og retter komponeres. De beste havner på menyen til stjernerestauranten All'Enoteca i Canale.

Kjøkken på Økern

Magasinet 11.10.2004

…beste du kan skape med all din beste erfaring, prøving, omkalfatring, riv det ned, prøv på nytt, prøv noe annet... Nå venter du bare på at en enda mer erfaren proff skal rive fra hverandre alt du har skapt.

Farlig godt

Magasinet 06.10.2004

…beste jeg vet». Jan Omdahl og Torgrim Eggen fant ut at de hadde stoff ikke til en bok, men et formidabelt verk. Det aller beste finner du i «Farlig godt».

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Nykommere og unge markerer seg

Magasinet 06.06.2000

Gull til Java

Magasinet 01.01.2000

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Annonse