…Oslo neste år også. Se bilder fra alt det som foregikk i august-september 2013.
…Hver dag kom mange publikummere for å lære, smake og prøve kokkekunster med veiledning fra erfarne fagfolk.
…Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.
…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.
…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.
…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.
…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.
…Joda, pilsnerølet ble utviklet i den tsjekkiske byen. Men opprinnelsen er bayersk. Gabriel Sedlmayr eide Spatenbryggeriet i München og kombinærte kald gjæring med det ypperste av avansert teknologi ved engelske bryggerier.
…Storslagen smaksfest til inntekt for burmesisk kokke- og servitørskole
Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag
…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.
…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.
Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.
…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.
Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *
…La Closerie des Lilas - brasseriet ikke raseriet verd.
Halvor Digernes lager drinker på Armagnac
Good France