Søk etter Nyte ga 63 tilslag

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Champagneria med tapas og småretter

Champagneria med tapas og småretter

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Restaurantomtaler 18.10.2005

…Det kan se ut som Oslo får en ny tapabar nesten hver uke for tiden. Det finnes allerede gode tapasbarer, utsøkte, rimelige og spesielle. Frogner har nettopp fått en tapasbar med vekt på champagne og musserende vin.

Skreisesongen offisielt åpnet

Skreisesongen offisielt åpnet

Magasinet Lanseringer 15.02.2007

…I regi av Eksportutvalget for fisk ble skreisesongen åpnet på Valentindagen – i fiskeforretninger og på serveringssteder i hele landet. Skreien er «kjærlighetsfisken» – i hvert fall er den det ypperste symbol på formeringslyst og fysisk nyte

Lauritz Ruus Bar

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 14.09.2008

…Lunsj er et vanskelig konsept i Norge. Med Lauritz Ruus har Jørn Lie skapt en lunsj som er sosial, norsk og med råvarer fra kvalitetsprodusenter.

Springbank  – gammelg merke i ny tapning

Rust never sleeps

Magasinet 10.04.2001

Chai House

Chai House

Magasinet 04.02.2004

Paradis for Barolo-fans

Paradis for Barolo-fans

Magasinet 15.11.2004

Plah med vin til thaimat 30.mars

Plah med vin til thaimat 30.mars

Magasinet 17.03.2005

Et lite stykke Frankrike midt i Oslo
Tapas og cava

Lauritz Ruus Bar

Magasinet Nye restauranter 14.09.2008

…Lunsj er et vanskelig konsept i Norge. Med Lauritz Ruus har Jørn Lie skapt en lunsj som er sosial, norsk og med råvarer fra kvalitetsprodusenter.

Bocuse-d’Or-vinner åpner fiskerestaurant

Magasinet Nye restauranter, Nytt om navn 19.08.2010

…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.

Barcelona: Els Qatre Gats

Barcelona: Els Qatre Gats

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 18.01.2011

…Chat Noir. Ikke den i Vika, nei den kjente kabaret-scenen i Paris. Etter å ha jobbet som konferansier og servitør på parisiske Chat Noir ønsket Pere Romeu å åpne noe lignende i Barcelona. I hvert fall et serveringssted med rimelig mat og pianomusikk.

Årets ølhund har Pondus

Årets ølhund har Pondus

Magasinet 25.11.2012

…Det var ikke vanskelig å være enig i juryens valg av Årets ølhund. Tegneserieskaper Frode Øverli er kåret til Årets ølhund. Han hedres for sin uegennyttige innsats for norsk øl.

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nyte

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

People’s

Arbeidersamfunnetsplass 1
Arbeidersamfunnets plass Mexicansk USA
Mat uten grenser

Mat uten grenser

Magasinet 17.05.2014

…Storslagen smaksfest til inntekt for burmesisk kokke- og servitørskole

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Tavernan

Youngstorget 1
Oslo Norsk Youngstorget
Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Lune utendørsserveringer

Lune utendørsserveringer

Magasinet 21.04.2016

Spisekartets liste

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Galt

Galt

Magasinet 26.08.2017

– Alt riktig så langt

Bygdøy alle 3

Bygdøy alle 3
Bygdøy allé 3

C’est la Bab

C’est la Bab
Henrik Ibsens gate 100
Kebab
Armagnac Expo

Armagnac Expo

Magasinet 16.01.2019

Master class med Yunus Yildiz

Annonse