Søk etter Kjøtt ga 50 tilslag

Kokt kjøtt - Bollito Misto

Magasinet Lanseringer 25.11.2008

…Hvert år arrangerer vi Bollito Misto på Baltazar Ristorante & Enoteca. Dette har blitt en tradisjon på Baltazar første helgen i desember. Vi har i flere år hatt stor pågang på dette og har de siste årene utvidet konseptet også til søndag, spesielt for venner, bekjente og kollegaer.

3. Confit

…Kjøtt (som oftest and) sakte kokt i sitt eget fett. kjøtt

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

På bistrot i Paris: «L’Opportun»

Magasinet 24.05.2005

…Å lunsje på en typisk tradisjonell pariserbistrot er noe av det mest franske du kan gjøre. Og om man rent tilfeldigvis er innom byen ved Seinens bredder, kan en solid lunsj være en gastronomisk opplevelse

Nordiske Mestere

Magasinet 06.06.2000

…I år var det mange dyktige deltakere i Norgesmesterskapet for kokkelærlinger. Men Per Ivar Berget og Rannveig Bergheim vant og vant. Først NM og så Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.

Kino eller middag i Paris? Begge deler!

Magasinet 07.08.2003

…kjøtt, fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.

Bondens Marked - med store forbokstaver

Bondens Marked - med store forbokstaver

Magasinet 09.08.2003

…kjøtt, kaldpresset rapsolje og kaldpresset solbær. Men bøndene har mye mer å by på. Kommer flere neste gang?

Hverdagsmat

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…kjøttkaker, gryta hennar mor – og kombinere denne med noen interessante og ikke minst troverdige nye perspektiver. Foto: Chistian Brun.

La rovdyret våkne

La rovdyret våkne

Magasinet 21.12.2004

…Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å delta på festen.

11. Commis

…kjøtt, en for fisk og så videre. Mindre kjøkken kan ha en stasjon for varm mat og en annen for kalde retter og desserter. En commis lærer å utføre arbeidet ved en stasjon, og er enten en utdannet kokk eller en lærling. I konkurranser som Bocuse d’Or har kokken en…

Trancher

Thorvald Meyers gate 78
Grünerløkka Øst Restaurant
Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt

Grill’s Ville

Niels Juels gate 29
Frogner Burger Takeaway

Olivia Østbanehallen

Jernbanetorget 1
Annonse