…Hvert år arrangerer vi Bollito Misto på Baltazar Ristorante & Enoteca. Dette har blitt en tradisjon på Baltazar første helgen i desember. Vi har i flere år hatt stor pågang på dette og har de siste årene utvidet konseptet også til søndag, spesielt for venner, bekjente og kollegaer.
…Kjøtt (som oftest and) sakte kokt i sitt eget fett. kjøtt
…Å lunsje på en typisk tradisjonell pariserbistrot er noe av det mest franske du kan gjøre. Og om man rent tilfeldigvis er innom byen ved Seinens bredder, kan en solid lunsj være en gastronomisk opplevelse
…I år var det mange dyktige deltakere i Norgesmesterskapet for kokkelærlinger. Men Per Ivar Berget og Rannveig Bergheim vant og vant. Først NM og så Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.
…kjøtt, fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.
…kjøtt, kaldpresset rapsolje og kaldpresset solbær. Men bøndene har mye mer å by på. Kommer flere neste gang?
…kjøttkaker, gryta hennar mor – og kombinere denne med noen interessante og ikke minst troverdige nye perspektiver. Foto: Chistian Brun.
…Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å delta på festen.
…kjøtt, en for fisk og så videre. Mindre kjøkken kan ha en stasjon for varm mat og en annen for kalde retter og desserter. En commis lærer å utføre arbeidet ved en stasjon, og er enten en utdannet kokk eller en lærling. I konkurranser som Bocuse d’Or har kokken en…
…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt