Søk etter Italiensk ga 112 tilslag

Italiensk regi i Paris

Magasinet 20.09.2003

…Risotto med kamskjell, sjøkrepshale og stor havrekehale i rødvinsmørk risotto,med ganske markant hummerfond. Eller kalveskank med små gulrøtter og andre fint tilskårne grønnsaker, samt et perfekt innslag av syre. Kom til Conti og chef Michel Ranvier.

Baltazar 10 år – italiensk uke

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 25.11.2007

…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne italiensk

Rent italiensk i Trondheim

Rent italiensk i Trondheim

Magasinet 15.08.2002

5. Trattoria

…italienske trattore – traktør.  I dag er det opprinnelige trattoria sjelden å finne. Betegnelsen brukes om ekte og enkle spisesteder der maten er lite raffinert, prisene moderate og serveringen ujålet.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Ostebutikken

Ostebutikken
Thorvald Meyers gate 27

Mangiamo

Mangiamo
Thorvald Meyers gate 43 A
Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Era Ora

Era Ora

Magasinet 24.10.2017

…kåret til verdens beste italiensk

Olivia Østbanehallen

Jernbanetorget 1

Bono

Niels Juels gate 25
Italiensk Oslo vest Frogner Pasta Lunsj
Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Smaksrike minner fra Persia

Smaksrike minner fra Persia

Magasinet 21.10.2014

Smaker og dufter fra Tusen og en natt

Mares 15 år

Mares 15 år

Magasinet 05.10.2014

Nyere, bedre og større.

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

På Kiellands plass

På Kiellands plass

Magasinet 29.10.2003

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

Magasinet 08.10.2003

…Med omtrent disse ordene presenterte Knut Ulvestad ITALIA på Baltazar i september. Spisekartet kommer med anmeldelse av boken neste uke.

ITALIA

ITALIA

Magasinet 18.09.2003

Vinsmaking på Gaio

Magasinet 20.08.2003

Fabelaktige Era Ora i København

Fabelaktige Era Ora i København

Magasinet 19.08.2003

Konsert på Albin et Nobilie

Konsert på Albin et Nobilie

Magasinet 19.11.2003

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Pizza i det grønne

Pizza i det grønne

Magasinet 27.03.2003

Far lukter svidd

Far lukter svidd

Magasinet 06.08.2003

…italienske retter fra Whitson i Stavanger, kan du i alle fall lære av mannen selv.

Vinbar med stor meny

Vinbar med stor meny

Magasinet 22.06.2003

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…I Kirkeveien, nesten nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er…

Amundsen & Nobile

Magasinet 02.12.2004

Trøffelhelten i Piemonte - II

Trøffelhelten i Piemonte - II

Magasinet 28.02.2005

…italienske kjøkkenet. Han er ung, jobber hardt og har en stjerne I Guide Rouge. Han fikk spørsmålet: – Hvor viktig er egentlig Michelin-stjernen?

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…

Hei, hei Ciao Ciao!

Magasinet 10.05.2004

London – The River Café

Magasinet 24.08.2004

Best desserter på Stortorvet

Magasinet 31.10.2004

Al Ceppo i Roma

Magasinet 04.09.2004

…Storartet kjøkken med råvarebehandling i høysetet. Prisene, de er stort sett søte på Al Ceppo. Al Ceppo er et av disse stedene der du fremdeles slipper turiststrømmene, og til lyden av stamgjesters modulerte tale kan du trekke deg tilbake i deg selv og bare innta det ene italiensk

De fem stuer tilbake på høyden

Magasinet 05.03.2004

Champagneria med tapas og småretter

Champagneria med tapas og småretter

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Restaurantomtaler 18.10.2005

…Det kan se ut som Oslo får en ny tapabar nesten hver uke for tiden. Det finnes allerede gode tapasbarer, utsøkte, rimelige og spesielle. Frogner har nettopp fått en tapasbar med vekt på champagne og musserende vin.

Kunsten å trives - Arcimboldo

Magasinet 29.08.2002

Sans for Toscana

Sans for Toscana

Magasinet 13.08.2002

Mares hav og himmel

Mares hav og himmel

Magasinet 22.06.2002

Lyst på Tøyen

Magasinet 03.12.2002

fogo frister og pirrer

fogo frister og pirrer

Magasinet 15.10.2002

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…Spisekartet gleder seg over mange nyåpninger i år. Noen hevder at det skjer en overetablering av restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Nykommere og unge markerer seg

Magasinet 06.06.2000

Era Ora mest populære stjernerestaurant i Danmark

Era Ora mest populære stjernerestaurant i Danmark

Magasinet Nytt om navn 29.04.2009

…Den populære København-portalen aok.dk ba brukerne kåre sin foretrukne enstjerners restaurant i Danmark. Era Ora vant overlegent.

Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…I Puglia er vann kostbart, så vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Era Ora – nordisk Italia-topp

Magasinet 09.11.2009

Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

Annonse