Søk etter Frankrike ga 52 tilslag

Sans for Frankrike

Sans for Frankrike

Magasinet 04.09.2002

Mer enn et touch av Frankrike

Magasinet 25.09.2002

Et lite stykke Frankrike midt i Oslo
Smaken av Frankrike

Smaken av Frankrike

Magasinet 18.03.2017

på ETT BORD

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Bocuse d’Or Europe 2008

Bocuse d’Or Europe 2008

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 29.08.2007

…Det franske gass- og oljeselskapet Total er den første hovedsamarbeidspartner for Europamesterskapet i kokekunst 2008.

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

Geir Skeie vant Europeiske Bocuse d’Or

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 02.07.2008

…d'Or, nemlig Geir Skeie for Norge fra Solvold i Sandefjord, Filipp Langhoff for Finland fra Spisestedet Feinschmecker i Oslo og Jonas Lundgren for Sverige fra Restaurant Bagatelle i Oslo. Og gullet gikk til Norge for fjerde gang! Dermed er Norges rating i Bocuse d'Or på nivå med Frankrikes. frankrike

Intervju med Eyvind Hellstrøm
Gaio går nye veier

Gaio går nye veier

Magasinet 16.01.2003

Bydelsgourmet Restaurant Victor

Bydelsgourmet Restaurant Victor

Magasinet 25.03.2004

Bygg på menyen

Bygg på menyen

Magasinet 09.09.2004

…Matforsk slår et slag for bygg i kostholdet. Det er sunt, som forskning gjennom mer enn 120 år har vist. Det kan brukes i avanserte matretter og norsk tradisjonskost. Brød kan inneholde opptil 40 prosent bygg, og brødet blir smakfullt og saftig. Bildet: Instituttleder NLH Tove Fjeld.

Farlig godt

Farlig godt

Magasinet 06.10.2004

…På en restaurant i Alsace spiste de så godt at de ble sittende i timer og snakke om «det beste jeg vet». Jan Omdahl og Torgrim Eggen fant ut at de hadde stoff ikke til en bok, men et formidabelt verk. Det aller beste finner du i «Farlig godt».

Kokkelandslaget 2001–2004

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Trøffelhelten i Piemonte - II

Trøffelhelten i Piemonte - II

Magasinet 28.02.2005

…Niklas og Julie Hart har møtt Davide Palluda, kjøkkensjef på Ristorante all'Enoteca i Piemonte, av noen kalt den viktigste fornyeren av det italienske kjøkkenet. Han er ung, jobber hardt og har en stjerne I Guide Rouge. Han fikk spørsmålet: – Hvor viktig er egentlig Michelin-stjernen?

Lunsj på Brasserie Blanche igjen

Magasinet 19.09.2007

Ridder av den franske Æreslegionen

Magasinet Nytt om navn 10.10.2007

…Gratulerer med utnevnelsen, Eyvind Hellstrøm! For ikke lenge siden ble Hellstrøm offentlig kritisert for å ha omtalt kokekunst som kultur. Det kunne ikke skjedd i dag, vel? "Idag ser også franske kokker til Norge," sier Paul Bocuse.

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Michel Drappier - champagnehistore

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.06.2010

…Nyttårsaften er den store champagnekvelden, og mange vil dele en flaske champagne denne kvelden. Spisekartet besøker et champagnehus.

Mens vi venter på Guide Michelin

Mens vi venter på Guide Michelin

Magasinet 09.03.2014

…La Closerie des Lilas - brasseriet ikke raseriet verd.

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Bocuse d’Or 2015

Bocuse d’Or 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 04.01.2015

Mindre enn...

Michelin har dekket dårlig

Michelin har dekket dårlig

Magasinet 26.02.2015

Sett fra Europa…

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

På’n igjen

På’n igjen

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser, Nytt om navn 21.05.2015

Årets kokk kåres i Mathallen

Årets kokk 2015

Årets kokk 2015

Magasinet 13.10.2015

heter Christopher William Davidsen! Gratulerer

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

Hvorfor armagnac, når det finnes så mye cognac?

Noe godt fra Beaujolais

Noe godt fra Beaujolais

Magasinet 22.11.2015

Beaujolais Nouveau scorer høyt

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket

Magasinet 25.10.2016

Fra Bray...

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

Magasinet 25.01.2017

Du vant sølv!

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Nordstjerne

Nordstjerne

Magasinet 07.03.2018

Nynordisk according to Michelin

Gout de France 2018 - RÅ VGS

Gout de France 2018 - RÅ VGS

Magasinet 16.03.2018

Videregående skole deltar for andre gang.

Gout de France 2018 - Cru

Gout de France 2018 - Cru

Magasinet 18.03.2018

21. Mars nærmer seg

Christian André Pettersen vant Bocuse d’Or
Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Magasinet 31.10.2018

Dome for CAP

Bocuse d’Or 2019 del 1

Bocuse d’Or 2019 del 1

Magasinet 30.01.2019

Bocuse d’Or 2019 del 3

Bocuse d’Or 2019 del 3

Magasinet 30.01.2019

Skandinavia tok ALT!

Armagnac-Expo-suksess

Armagnac-Expo-suksess

Magasinet 03.02.2019

Nella på St.Hanshaugen

Nella på St.Hanshaugen

Magasinet 09.09.2019

Nabolagsbistro

Annonse