Søk etter Bergen ga 17 tilslag

Friday’s Bergen innfrir

Magasinet 24.01.2008

Glitrende toppsjikt i Bergen

Glitrende toppsjikt i Bergen

Magasinet 01.05.2003

Bølgen & Moi Bergen

Bølgen & Moi Bergen

Magasinet 27.05.2003

Skal du på Kafe Krystall i Bergen?

Nykommere og unge markerer seg

Magasinet 06.06.2000

Omtaler i august

Magasinet 08.07.2001

Hverdagsmat

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…Jeg må innrømme, at dette er en bok jeg kommer til å bruke mye. Det finnes naturligvis mange kokebøker som tar for seg vår trauste hverdagsmat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal,…

Spise på Oro for 250 kroner?

Spise på Oro for 250 kroner?

Magasinet 28.01.2005

…Ja, mellom klokken 17 og 19 serverer Oro hovedrett og dessert for 250 kroner. Det kan for eksempel være kalvefilet, som serveres med soppterte og glasert sølvløk, kirsebær-valhronasaus og potet Voisin. Til dessert akkurat nå, ananascarpaccio med fersken-rosmarinsorbet. Tips oss gjerne om gode måltider på redaksjonen@spisekartet.no

Den rustikke på Majorstuen

Den rustikke på Majorstuen

Magasinet 22.04.2005

Red Sun - solen står høyt

Magasinet 15.10.2007

Tommy Friis vant Line Award 2010

Tommy Friis vant Line Award 2010

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 01.06.2010

…Juryen ledet av Bocuse D'Or Geir Skeie hadde ingen problemer med å skille ut vinneren Tommy Friis fra Molskroen i Ebeltoft som årets vinner. Forrett og hovedrett skal ha norske råvarer og matche Linie Aquavit, og Friis' dybde i smakene og komposisjon av flere teksturer gjorde ham til en klar…

Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…I Puglia er vann kostbart, så vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Michelin har dekket dårlig

Michelin har dekket dårlig

Magasinet 26.02.2015

Sett fra Europa…

Linie Aquavit

Linie Aquavit

Magasinet 17.04.2016

THE JOURNEY

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Ølhund i heisen

Ølhund i heisen

Magasinet 03.11.2018

Utallige juløl fra 48 bryggerier

Annonse