…Det franske gass- og oljeselskapet Total er den første hovedsamarbeidspartner for Europamesterskapet i kokekunst 2008.
…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.
…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på
…En dag i høstkjølige Oslo, med kalde gufs langs fortauene, snø i luften og innpakkede, lukkede innfødte. Du sulter ikke, hverken som Hamsun eller Charlie Bucket. I et vindu får du øye på en sjokoladeskulptur – en glinsende, lekker eventyrfigur. Og bak der en fransk konditor i ferd med å…
…Siden i høst har eierne planlagt eierskiftet, som nå er gjennomført. «Vi planlegger små og store endringer fremover,» sier kjøkkensjef Trond Andresen, som selv har en eierandel på 10 prosent
…Det femte NM for hobbykokker ble avviklet den siste helgen i november på messen «Hjem og Fritid». Arrangør er Lucullus Matgleder, som tilbyr matreiser – ikke minst komplette og rimelige turer til Bocuse d'Or.
…Med Pakistans ambassadør til stede introduserte Restaurant Mehfel Murree beer. Restauranten er den første i Norge som serverer det pakistanske ølet.
…Det blir Taste of Oslo neste år også. Se bilder fra alt det som foregikk i august-september 2013.
Good France
…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.
Årets kokk kåres i Mathallen
Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!
Ryggløs - ikke ryggesløs
THE JOURNEY
på ETT BORD
åpner i dag
3000 menyer på fem kontintent