Sult – fra forrige århundre

Sult – fra forrige århundre


| 30.11.2006


Sult Restaurant feirer 10 år, og inviterer gamle og nye gjester til en spesialkomponert meny fra 1996 – med 10 år gamle priser. Du kan også velge fra en drikkemeny med priser fra 1996.

De skryter ikke av det selv, men vennene som startet Tørst og Sult har bidratt sterkt til at Oslo har fått spisesteder god mat og drikke til rimelige priser. Sult lyktes med satsingen på kvalitet til en rimelig penge, og åpnet for mange andre restauranter.

Sant nok, lave priser gjør det enda vanskeligere å holde kvaliteten oppe. Utskiftingstakten er høy i Oslo; det er enormt krevende å drive en kvalitetsrestaurant. Sult-gutta har klart det! Da Mattilsynet besøkte Sult i begynnelsen av november, kommenterte de at Sult var noe av det beste de har sett i Oslo.

Restaurantlokalet er nyoppusset og viser fotoutstillingen «Her og Bortenfor» fra 30.november. Utstillingen er skapt av rom- og billedkunstner Ingvild Wærhaug i samarbeid med fotograf Lisbeth Michelsen. Utstillingen blir stående gjennom vinteren og være en del av interiøret, samtidig som det er en salgsutstilling.

Fokus på kvalitet
Nordås gård på Toten leverer spekemat til Sult og til Sults selskapslokaler. Produsenten er opptatt av dyrehelse og sporbar mat, slik en riktig kvalitetsleverandør skal være.

Ringi gård i Asker leverer eplemosten på Sult, et kvalitetsprodukt som kan erstatte øl og vin, men først og fremst mineralvann.

Sult får svinekjøttet fra Grøstad gård som gjelder, hvor grisene får et godt liv og alt som gir godt og saftig kjøtt

Alle bildene er fra 2002, før og etter en oppussing


Relaterte nettsted

  • http://www.sult.no