Nye tider på Le Canard

Nye tider på Le Canard


| 15.03.2006


Siden i høst har eierne planlagt eierskiftet, som nå er gjennomført. «Vi planlegger små og store endringer fremover,» sier kjøkkensjef Trond Andresen, som selv har en eierandel på 10 prosent

Dagens Næringsliv bragte nyheten om endringene i dag, og skriver om muligheten for å utvide bruken av haven og terrassen.

«Det kommer til å skje endel spennende ting fremover,» fortsetter han. «Det første vi gjør, blir riktignok ikke synlig for gjestene. Men litt etter litt får omleggingene betydning for både kjente og nye gjester.» Tegning og planlegging av nytt kjøkken i kjelleren for Gourmetskolen er i gang.»

«Vi skiller ut selskapsavdelingen og gourmetskolen, som blir gjort om til kontorer for huseirne. På den måten reduserer vi kostnader til lokaler og personale. For Le Canard er det viktig at vi fortsatt vil ha mulighet for større selskaper i restauranten. <br><br>«I dag fortsetter møtene med personalet for å sette kursen for Le Canard. Vi gleder oss til å vise hva vi kan og gjør. Det er kommet fram mange gode ideer, og det ligger an til at mye skjer på Le Canard når vi oppgraderer tilbudet fremover.»

Vinkartet på Le Canard skal revideres, slik gourmetrestauranter og spisesteder i toppsjiktet gjør flere steder i Oslo. Det vil komme endel nye viner inn på kartet, og samtidig vil mange av de beste vinene gjøres tilgjengelige for flere mennesker ved at prisen reduseres.

Etter sommeren –  kanskje allerede i slutten av august eller begynnelsen av september – er det duket for gjestespill og andre kokker på kjøkkenet i korte perioder. Disse arrangementene er ikke ferdig planlagt ennå.