...Thøstesen fra Bistro Boheme i København har gjestespill på ORO Restaurant - Bar & Grill tirsdag 3. mars kl 19.
Per Thøstesen har vært kjøkkensjef på Paul Bocuse’ trestjerners Brasserie Le Nord i Lyon. Med læretid på en klassisk Københavnerrestaurant gikk jobben som kokk og deretter souschef
på Hotel Scandic.
Den danske Spiseguide kåret Bistro Boheme til beste bistro brasserie i 2008 og 2012. Og på tirsdag kan oslofolk selv smake noen av hans spesialiteter.
Meny 3. mars 2015
Østers med agurk, cashewnøtter, chili, mandelolje, hvit balsamicoeddik og rognkjeksrogn
**
Krabbe rørt med syltet ingefær og dill, toppet med kaviar
**
Kamskjell bakt i sitt eget skall med noillyprat-saus og pernod-flamberte urter
**
Helstekt blomkålhode med hasselnøtter, bacon, estragon, persille, sjalottløk og trøffel
**
Stekt egg á la Thøstesen på andeconfit, jordskokker og potetpuré
**
Comté lagret i 36 måneder servert med aprikospuré og linfrø-knekkebrød, trøffelhonning og fersk revet trøffel
**
Karamell og nøttepai servert med sitroncoulis, sjokolade og pasjonsfrukt sorbet
Bordbestilling post@ororestaurant.no