Årets ølhund 2019

Årets ølhund 2019


| 03.11.2019


255 unike juleøl i årets juleøl-lansering.

Ti år gammel bestemte han seg for å bli journalist. Om han tok en tørn som sjømann i tillegg til den lange og imponerende karrieren som journalist -- i en enda mer langsiktig plan for å bli ølhund 2019 -- nei, det er vel heller tvilsomt. Sjømann og journalist er ikke et dårlig utgangspunkt for å bli ølhund, men det er langtfra nok.

Det er nok heller hans innsats som direktør i Bryggeri- og drikkevareforeningen helt siden 2009 som kvalifiserer ham. Eller at han har vært med å gi øl den posisjonen som drikken har i Norge i dag. Og kanskje til og med den posisjon norskt øl har internasjonalt. Han tar selvsagt ikke æren for norske bryggerier 2500 unike ølsorter eller for eksempel Kinns gull- og bronsemedalje i Barcelona Beer Challenge i 2016. Men mange mener han er en uvurderlig medspiller og at han i høy grad fortjente å bli  Årets ølhund. har journalist, trikkefører,

Ved prisutdelingen utttalte Nome at han kjente seg svimmel, stolt og rørt. -- Det er gøy å ha en pris jeg har jobbet så mye med!