Om Mat

Drammensveien 160, 0277 Oslo

Sjølyst Marina, Bestumkilen
Telefon 95 85 25 98

Oslo Vest Oslo Norsk Overraskelse Sjømat Fjorden

Sjømat ved Fjorden.

Nøkkelpersoner
Lauri NorbergKjøkkensjef

Egen presentasjon

OM Mat drives av Kjøkken- og restaurantsjef Lauri Norberg. Den finske storkokken har jobbet med mat i Norge, Finland og Sverige, og har i mange år vært etablert i Norge med norsk familie. Lauri kjenner lokalområdet på Sjølyst/Karenslyst/Skøyen veldig godt bl.a fra sin tid som kjøkkensjef hos Maschmanns Brasserie på Karenslyst Allé. På merittene i Oslo er bl.a også Grilleriet og Restaurant EIK.

OM Mat holder til i de hyggelige og maritime lokalene til Oslo Motorbåtforening og har fantastisk utsikt over båthavnen. Stedet oser kulturhistorie fra båtforeningens mer enn 100 års historie. Du vil oppleve båtfolket midt i båtvasken eller på vei til friluftsopplevelser på Oslo fjorden.
MENY
OM Mat har fotfeste i det nordiske folkekjøkken med fokus på kvalitet, kjærlighet og håndverk i matlagingen, og hos matprodusenten.

Menyene er, som båtturer, avhengig av vind og vær, men her noe fra sjø og land og til enhver smak.

Utgangspunktet er at vi lager noe du liker å spise, samtidig med at du opplever kreativitet og overraskelser på smaksløkene.

Om Mat
Sist oppdatert 18.06.2018