Eksempler fra menyen | |
---|---|
Bermeny - småretter | 60 - 190 |
Restaurantmeny - åtte retter | 850 |
Viner | 600 - 2500 |
Priser i NOK pr. 22.08.2018 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Atli Mar Yngvason | Kjøkkensjef | 2018 |
Katla er navnet på restauranten til den islandske kokken Atli Mar Yngvason, som driver Katla i samarbeid med Lava Oslo. Navnet er hentet fra Islands største vulkan. Restauranten er et høyst levende sted med åpent kjøkken, uformell atmosfære og høy puls. Katla rommer 60 plasser i baren, 45 sitteplasser i restauranten og et eget chambre sépareé med plass til 18 personer. Vi kjører to seatings per dag i hovedrestauranten, et eget selskapslokale på mesaninen og egen baravdeling for drop-in gjester som ønsker pils, cocktails, vin eller mat fra a-la-carte. I restauranten har man godt innsyn til kjøkkenet hvor kokkene tilbereder mat på åpen flamme og lager sauser på store lavasteiner, eller såkalte molcajeter fra Mexico. Det blir nordiske råvarer blandet med smaker og teknikker vi kjenner fra Asia og Latin-Amerika.
Vi tilbyr en egen meny for selskapslokalet og en a-la-carte-meny i baren som også er tilgjengelig i restauranten fra kl 23.00 til stenging. Matprofilen er en videreføring av hva Yngvason allerede har etablert med Pjoltergeist, men er fasilitert til å videreutvikle konseptet ytterligere med vedfyrte ovner og grill, eget kjøkken til å skjære ned vill fisk på bestilling og en kjøkkenoppbygging som er plassert helt ute i restauranten. Dette gir en genuin matopplevelse, der du kan se alle kokkene i aksjon.