Elias mat & sånt

Kristian Augusts gate 14, 0164 Oslo

Inngang like ved hjørnet av Universitetsgaten.
Telefon 22 20 22 21

Tinghuset Sentrum Vest Nordisk Norsk Europeisk Økologisk Med små barn Restaurant Søndagsmiddag
Eksempler fra menyen
Lunsj99 - 169
Hovedretter179 - 269
Desserter79 - 109
Viner - kun økologisk410 - 649
Priser i NOK pr. 27.01.2016
Nøkkelpersoner
Jacob AbrahamsenKjøkkensjef2012
Jacob AbrahamsenDaglig leder2012

Egen presentasjon

Helt uten erfaring, men med masse pågangsmot, matglede og gode ideer, åpnet vi Elias mat & sånt i februar 2012.

Her serveres det gode lunsjretter, smaksrik middagsmat og deilig drikke til rimelige priser. Menyen er inspirert av norsk natur. Det er så uendelig mye spennende man kan lage av det man finner i skogen, i havet og i hagen. Spisekartet endrer seg med årstidene, men filosofien er alltid den samme. God mat lages fra bunnen av, med ferske og gode råvarer. Aller helst økologisk. Å være bevisst hva man spiser og drikker handler både om det som er bra for deg, dyrene, miljøet og smaken.

Vi er opptatt av å samarbeide med dyktige, ærlige og redelige folk. Blant annet er vi glade for å ha det lille kaffebrenneriet Kaffa med på laget. De sørger for at vi kan servere håndbrygget sort kaffe av den beste kvalitet. Økologisk eplemost får vi fra Egge gård i Lier, og Helge fra Alhaug gård dyrker økologiske solbær, som våre eminente kokker baker vidunderlige paier av.

Vi er også stolte av å ha et heløkologisk vinkart og et stort utvalg skummende drikke fra norske bryggerier - som Nøgne Ø, Haandbryggeriet og Ægir.

Siden den spede starten har vi nå blitt en etablert og velrennomert restaurant, med flere hundre anmeldelser på Tripadvisor - hvor vi kan smykke oss med Ceritificate of Exellence for tredje år på rad.

Ta gjerne turen innom oss og finn ut hva du mener! Vi skal gjøre alt vi kan for a gjøre det til en hyggelig og smakfull opplevelse.

Vi tar imot selskap på inntil 50 personer.

Elias mat & sånt
Sist oppdatert 08.11.2017