CRU

Ingelbrecht Knudssøns gate 1, 0365 Oslo

På hjørnet av Industrigata.
Telefon 23 98 98 98

Oslo Majorstua Fransk Britisk Nordisk Vinbar Stor vinliste Modern British Fine dining Book a table Bookatable Peis Romantisk

Moderne britisk med fransk og norsk innslag, middels pris på Majorstua.

Bestill bord med Bookatable


Eksempler fra menyen
Fire-retters meny595
Åtte-retters meny955
Tilvalgsretter109 - 129
Vinbar: Forretter119 - 149
Vinbar: Hovedrett169 - 309
Vinbar: Trerreters meny455
Vinbar: Dessert119 - 129
Viner545 - 30 00
Priser i NOK pr. 01.10.2019
Nøkkelpersoner
Thomas Kjøkkensjef
James Maxwell Stewart Daglig leder
Øystein VollSommelier

Egen presentasjon

I restauranten oppe byr vi på Modern British, smaker og retter inspirert av min oppvekst i England, forandret og foredlet. Iblandet litt fransk og litt nordisk. Og basert på det beste av norske, ferske råvarer for hver sesong. 4-retter eller fler.

I vinbaren nede får du god, fransk brasseriinspirert mat og småretter perfekt for deling. Uformelt. Mye god vin på glass. Stikk innom for en matbit, ta en drink i baren eller et glass vin med venner. Dagens 3–retters for kr 455 hver uke.

Vi leverer mat til bryllup, jubileer, vennefester, styremiddager, middagsselskaper. Vi tilbyr restaurantens meny – eller retter etter dine ønsker, laget hos oss. Våre kokker bringer maten dit du vil til avtalt tid. Der legger vi siste hånd på verket, for perfekt presentasjon.

Min lidenskap er å gi gjestene en fantastisk opplevelse av maten vi lager. Rett og slett eksepsjonelt god mat. Jeg er forelsket i smaker og i matens kunstneriske presentasjon. Og jeg elsker å lete frem perfekt balanse i hver eneste rett, for ganen som for øyet. Min personlige ambisjon for CRU er å være en av de restaurantene du tenker på når du vil ha virkelig virkelig god mat i Oslo.

CRU
Sist oppdatert 28.09.2019