Bicks

Vestgrensa 4, 0851 Oslo

Sognsveien, like ovenfor trikkesløyfa.
Telefon 91 52 10 10

Ullevål Oslo Kortreist mat Takeaway

Nabolagskafé med kortreist mat og drikke til svært rimelig pris.

Eksempler fra menyen
Frokost34 - 160
Brunch75 - 95
Lunsj125 - 183
Middag162 - 183
Vin420 - 594
Priser i NOK pr. 12.02.2017
Nøkkelpersoner
Toril SyverstadDaglig leder2015
Carl SteensenKjøkkensjef2015

Egen presentasjon

Bicks - Smart Environment er en nabolagskafé med fokus på kortreist mat og drikke.

Menyen komponeres på sesongens råvarer levert til oss fra lokale landbruk. Vi lager rå juice på bestilling og bruker økologisk espresso i våre kaffedrikker.

Kaféen er innredet med sjarmerende gjenbruksmøbler som kan kjøpes på stedet, og skulle kunsten på veggene falle i smak er den også til salgs.

Barna skal også ha det kjekt på kafé. I underetasjen har vi et rom fylt med bøker, spill og tegnesaker. Her kan foreldre lene seg tilbake med en god kopp kaffe og ferske aviser mens barna koser seg.


Meny
Vår meny settes sammen av gode råvarer etter sesong og kvalitet. Hos oss kan du bestille dagens suppe eller salat komponert av det beste norsk natur har å by på. Vi smører sandwicher med tradisjonelt pålegg eller mer spenstige varianter om du ønsker, Du kan nyte maten her hos oss eller ta den med deg videre. Ring gjerne inn bestillingen din 15 minutter før, så har vi maten klar når du kommer.

På bestilling lager vi fersk juice: ren grønnsaksjuice, fristende fruktjuice eller velsmakende blandinger. I kaféen finner du en oversikt over hva de forskjellige juicene kan bidra med av velvære.

Kaffemenyen vår består av espressobaserte drikker, og vi har valgt en økologisk espresso som vi syns smaker godt og står fint til vårt konsept. Vi serverer også håndbrygg til deg som ønsker en kopp god svart kaffe.

Bicks
Sist oppdatert 12.02.2017