Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 164 - 194 |
Burgers | 192 |
Forretter | 122 - 146 |
Hovedretter | 184 - 274 |
Desserter | 92 |
Barnemeny | 48 - 198 |
Priser i NOK pr. 08.01.2017 |
Historien starter med tre erfarne restauratører, som sammen hadde et felles ønske om å åpne en storstue sentralt i hovedstaden. De ønsket seg et møtested for folk flest, hvor vår kulturdrikk; det gode brygg, i lag med egnede matretter av de beste råvarer serveres i et uformelt og lunt miljø.
Lokalet, i naboskap med Nasjonalteatret og Rådhuset, stod ledig, og nøkler byttet eiere i november 2010. Etter en storstilt dugnad, og med flere titalls håndverkere fra både inn- og utland i sving dag og natt, åpnet Amundsen Bryggeri & Spiseri i februar 2011.
Bryggeriet er av Østerriksk opprinnelse, produsert av Flecks Brauhaus Technik Austria. Bedriften består av far og sønn, som i fellesskap leverer noe av det ypperste innen håndverk og kvalitet. Brygghuset er på 5 hl og kan brygge både ale og lagerøl, inntil 500 hl i året. Bryggeren vår følger sesonger og trender, og vil til enhver tid ha to til tre husbrygg å tilby.
Gjennom året får vi også besøk av gjestebryggere.
Chambre separée
Vi tilbyr separat lokale til både møter, lunsj, middag og selskaper. Vi kan romme opp til 50 stykker, og har alt du trenger til møtet; bl.a. projektor, lerret, forskjellig type oppsett av stoler og bord m.m.